Izmir Depremi Ayda Bebek / Ayda Bebek hastaneden taburcu oldu! Ayda Bebek'in sağlık ... / İzmir'deki depremin üzerinden 91 saat geçtikten sonra, tam umutlar tükeniyor derken bir mucize haberi daha geldi.

Izmir Depremi Ayda Bebek / Ayda Bebek hastaneden taburcu oldu! Ayda Bebek'in sağlık ... / İzmir'deki depremin üzerinden 91 saat geçtikten sonra, tam umutlar tükeniyor derken bir mucize haberi daha geldi.. Kurtaran personelin diyarbakır afad'dan olduğu öğrenildi. Izmir depremi ayda bebek ile ilgili 28 haber listeleniyor. .yüzlerinden biri de bayraklı ilçesindeki rıza bey apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan ayda bebek… ayda gezgin kimdir? 30 ekim'de meydana 6.6 şiddetindeki i̇zmir depreminde bir çok ölümün ayda gezgin'in yakını anıl candan, ayda bebek içeride, sağlık durumu iyi, tomografiye girdi şu anda. Ayda bebek, depremin üzerinden geçen 91 saat sonra bir mucize olarak enkazdan çıkarıldı.

İzmir'de gerçekleşen depremde 91 saat enkaz altında kalan minik ayda, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nda bornova belediye başkanı mustafa i̇duğ'un koltuğuna oturdu. İzmir'deki depremin ardından arama ve kurtarma ekipleri 4 yaşındaki ayda gezgin'in enkazına ulaşıldı. İzmir'de meydana gelen depremden 91 saat sonra 4 yaşındaki ayda bebek enkaz altından canlı olarak çıkarıldı. İzmir'den gelen son dakika bilgisine göre, 6.9'luk depremin ardından bayraklı'da bulunan rıza bey apartmanı'nın enkazından 1 kişi 91 saat sonra 4 yaşındaki ayda bebek yaralı olarak kurtarıldı. Ayda bebek, i̇zmir depreminin üzerinden tam 91 saat geçtikten sonra sağ olarak enkazdan çıkarıldı.

Erdoğan'dan İzmir depreminde 91 saat sonra kurtarılan Ayda ...
Erdoğan'dan İzmir depreminde 91 saat sonra kurtarılan Ayda ... from ilkkursun.site
Ayda bebek, i̇zmir depreminin ardından yıkılan rıza bey apartmanı'nda 91'nci saat sonra canlı olarak enkaz altından çıkarıldı. Saatte rıza bey apartmanı enkazından çıkarılan ayda gezgin. İzmir'de gerçekleşen depremde 91 saat enkaz altında kalan minik ayda, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nda bornova belediye başkanı mustafa i̇duğ'un koltuğuna oturdu. Kurtaran personelin diyarbakır afad'dan olduğu öğrenildi. Bayraklı ve bornova ilçelerinde bazı binaları yerle bir etti. Ayda'nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı. Ayda bebek ilk olarak ayran ve su istedi.'' Hayat i̇zmir depreminden kurtulan mucize çocuklar.

İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan rıza bey apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan ve hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ayda gezgin'in normal servise çıkarıldığı.

Saatinde rıza bey apartmanı'nın enkaz alanına geldi. İzmir'deki depremde yıkılan rıza bey apartmanı enkazından arama kurtarma çalışmalarının 91. İzmir'de meydana gelen deprem felaketinde enkaza dönen rıza bey apartmanı'nda yaşam. Ayda bebek, i̇zmir depreminin ardından yıkılan rıza bey apartmanı'nda 91'nci saat sonra canlı olarak enkaz altından çıkarıldı. İzmir'de meydana gelen depremde yıkılan rıza bey apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra çıkarılan ve hastanede yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ayda gezgin'in normal servise çıkarıldığı. 4 yaşındaki ayda bebeğin annesinin de enkaz altında olduğu öğrenildi. İzmir depreminde yıkılan rıza bey apartmanından 91 saat sonra çıkarılan ayda bebeğin annesine ulaşıldığı bildirildi. Ayda bebek çıkartıldığı yere anne diye bakmıştı. İzmir'deki depremin üzerinden 91 saat geçtikten sonra, tam umutlar tükeniyor derken bir mucize haberi daha geldi. Depremin 58'inci saatinde i̇dil, 65'inci saatinde elif ve 90'ıncı saatinde ayda'nın sağlıklı bir şekilde. Saatinde rıza bey apartmanından bir bebek canlı olarak çıkartıldı. Saatinde kurtarılan ayda gezgin, sedye üzerinde taşınırken anne diye seslendi. Saatte rıza bey apartmanı enkazından çıkarılan ayda gezgin.

Bazı kanallarda ayda, bazı kanallarda aydla olarak ismi anılsa da türkiye'yi sevince boğan bebek hayatta. Kurtaran personelin diyarbakır afad'dan olduğu öğrenildi. Ayda'nın annesinin cansız bedenine ulaşıldı. Izmir depremi ayda bebek ile ilgili 28 haber listeleniyor. Ayda bebek çıkartıldığı yere anne diye bakmıştı.

İzmir'de Ayda bebek enkaz altından çıkartıldı - B Gazete
İzmir'de Ayda bebek enkaz altından çıkartıldı - B Gazete from www.bgazete.com.tr
Ayda bebek enkazdan sağ kurtarıldı. İzmir'de meydana gelen depremin ardından kurtama çalışmaları devam ediyor. Saatinde rıza bey apartmanı'nın enkaz alanına geldi. Ayda bebek, i̇zmir depreminin ardından yıkılan rıza bey apartmanı'nda 91'nci saat sonra canlı olarak enkaz altından çıkarıldı. Saatinde rıza bey apartmanından bir bebek canlı olarak çıkartıldı. Hayat i̇zmir depreminden kurtulan mucize çocuklar. İzmir depreminden sağ çıkan ayda kaç yaşında? #izmir #deprem #aydai̇zmir depremiyle ilgili tüm.

İzmir'de gerçekleşen depremde 91 saat enkaz altında kalan minik ayda, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nda bornova belediye başkanı mustafa i̇duğ'un koltuğuna oturdu.

#izmir #deprem #aydai̇zmir depremiyle ilgili tüm. Elif bebeğin ardından bugün de ayda bebek enkaz altından çıkarıldı. İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremden 91 saat sonra 4 yaşındaki ayda, enkazın altından canlı olarak çıkarıldı. İzmir'den gelen son dakika bilgisine göre, 6.9'luk depremin ardından bayraklı'da bulunan rıza bey apartmanı'nın enkazından 1 kişi 91 saat sonra 4 yaşındaki ayda bebek yaralı olarak kurtarıldı. Bayraklı ve bornova ilçelerinde bazı binaları yerle bir etti. .yüzlerinden biri de bayraklı ilçesindeki rıza bey apartmanı'nın enkazından 91 saat sonra kurtarılan ayda bebek… ayda gezgin kimdir? Ayda bebek, i̇zmir depreminin üzerinden tam 91 saat geçtikten sonra sağ olarak enkazdan çıkarıldı. İzmir'de gerçekleşen depremde 91 saat enkaz altında kalan minik ayda, 23 nisan ulusal egemenlik ve çocuk bayramı'nda bornova belediye başkanı mustafa i̇duğ'un koltuğuna oturdu. Saatinde bir mucize daha yaşandı. 4 yaşındaki ayda bebeğin annesinin de enkaz altında olduğu öğrenildi. Ayda bebek enkazdan sağ kurtarıldı. Izmir depremi ayda bebek ile ilgili 28 haber listeleniyor. Ayda bebek ilk olarak ayran ve su istedi.''

Saatinde bir mucize daha yaşandı. Ayda gezgin ambulansla hastaneye kaldırıldı. İzmir'de yaşanan depremde yıkılan apartmandan 91 saat sonra ekipler ayda bebeğe canlı olarak ulaştı. İzmir'de yaşanan 6.6 şiddetindeki depremden 91 saat sonra 4 yaşındaki ayda, enkazın altından canlı olarak çıkarıldı. .bebek haberleri ve izmir depremi ayda bebek haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

İzmir'in Gülü Ayda Bebek - KH Sözlük
İzmir'in Gülü Ayda Bebek - KH Sözlük from www.khsozluk.com
Bebeğin ayda gezgin olduğu açıklandı. Eliflerin, aydaların ve nice canların ateşi. Ayda bebek ilk olarak ayran ve su istedi.'' Ayda bebek, depremin üzerinden geçen 91 saat sonra bir mucize olarak enkazdan çıkarıldı. Ayda bebek, i̇zmir depreminin üzerinden tam 91 saat geçtikten sonra sağ olarak enkazdan çıkarıldı. Ayda bebek çıkartıldığı yere anne diye bakmıştı. Izmir depremi ayda bebek ile ilgili 28 haber listeleniyor. 30 ekim'de meydana 6.6 şiddetindeki i̇zmir depreminde bir çok ölümün ayda gezgin'in yakını anıl candan, ayda bebek içeride, sağlık durumu iyi, tomografiye girdi şu anda.

İzmir depreminde enkaz altında kalan ayda bebek, 91 saat sonra enkaz altından sağ çıkarıldı.

İzmir'de yaşanan depremde yıkılan apartmandan 91 saat sonra ekipler ayda bebeğe canlı olarak ulaştı. Saatinde kurtarılan ayda gezgin, sedye üzerinde taşınırken anne diye seslendi. İzmir depreminde yıkılan rıza bey apartmanından 91 saat sonra çıkarılan ayda bebeğin annesine ulaşıldığı bildirildi. Bayraklı ve bornova ilçelerinde bazı binaları yerle bir etti. İzmir'de 91 saat sonra ayla mucizesi. Saatinde rıza bey apartmanından bir bebek canlı olarak çıkartıldı. İzmir'deki depremin üzerinden 91 saat geçtikten sonra, tam umutlar tükeniyor derken bir mucize haberi daha geldi. Ayda bebek de tıpkı elif gibi hayata tutundu ve herkese umut oldu. İzmir'deki depremin üzerinden geçen 91'inci saatte nefesler tutuldu. Saatinde bir mucize daha yaşandı. İzmir'de meydana gelen depremden 91 saat sonra 4 yaşındaki ayda bebek enkaz altından canlı olarak çıkarıldı. Ayda bebek, i̇zmir depreminin ardından yıkılan rıza bey apartmanı'nda 91'nci saat sonra canlı olarak enkaz altından çıkarıldı. Hayat i̇zmir depreminden kurtulan mucize çocuklar.

Ayda bebek ilk olarak ayran ve su istedi'' izmir depremi. Saatinde kurtarılan ayda gezgin, sedye üzerinde taşınırken anne diye seslendi.

Post a Comment

0 Comments